• Ons 90 jarig jubileumfeest was in alle opzichten zeer geslaagd.
  Gezellig, mooi weer, druk en een fantastische sfeer!!

  Woensdagmiddag was er voor onze jeugd een techniektraining die werd verzorgd door de TC. Ondanks het warme weer was de opkomst heel goed. Na twee uur trainen met enthousiaste trainers kon men genieten van een heerlijk broodje knakworst.
  Woensdagavond was ingeruimd voor de kaarters en een pokertoernooi. Met 6 kaarttafels en 5 pokertafels was het gezellig druk.

  Donderdagavond stond de Muziekbingo op het programma. Het is een topavond geworden met Remon (alias Bebber) als bingohoofd. Samen met Eva en Ian maakten ze er een geweldig feest van. Allerlei nummers van verschillende genres kwamen voorbij. Iedereen van jong tot oud ging uit zijn dak en dansten er op los. Zelfs Jan de Pruis ging onder luid applaus het podium om een showtje weg te geven op zijn favoriete nummer. Er werd om mooie prijzen gespeeld met als klapstuk een tablet en een televisie als hoofdprijs. Het bleef nog lang onrustig…

  Vrijdagavond was voor de jeugd. 538 maakte zijn opwachting en maakte er een mooie show van. We kregen weer eens te horen op wat een mooie locatie ons complex toch ligt. De jeugd ging volop uit zijn dak en precies om 1.00 uur ging het licht uit. Daarna nog even lekker een snack halen bij de frietkar van het Hart van Genderen. Iedereen ging uitgeput maar tevreden naar huis.

  Zaterdagavond moest DE afsluiting van de feestweek gaan worden. De Hollandse avond stond op het programma. Deze avond was binnen no-time uitverkocht. Op het laatst waren er nog wat kaarten teruggegeven en daar was een complete run op. De optredens waren van Henk Dissel, de Alpenzusjes, Johnny Gold en Arjon Oostrom. De hele avond werd ingeleid en verzorgd door Corné Music.
  Iedereen ging compleet uit zijn dak. Wat een geweldige sfeer was er aanwezig!
  Het laatste uurtje was voor Bebber en met hoedjes en lichtstaafjes werd het een fantastische afsluiter. Hij werd zelfs met een rubberboot door de hele tent gedragen.
  De perfecte afsluiter van ons 90 jarig jubileum.

  De jubileumcommissie, bestaande uit Joyce de Fijter, Ans Bouman, Angela Arendse, Eva van der Maaden, Jerry Bouman, Gert-Jan Vos, Sven Bleijenberg en Remon van Loon, kijkt terug op een zeer geslaagde feestweek. We hebben iets neergezet waar we met een ontzettend trots gevoel op terug kunnen kijken. Vanaf september 2021 zijn we maandelijks en daarna wekelijks bij elkaar gekomen.

  Zonder vrijwilligers lukt het niet om een feestweek te organiseren. Het is ongelofelijk hoeveel mensen zich hebben aangemeld om een handje mee te helpen. Bijna 70 vrijwilligers hebben op wat voor manier dan ook meegeholpen.
  Dus onze grote dank aan iedereen die er een onvergetelijke week van hebben gemaakt!

  Om alles te bekostigen zijn we mede afhankelijk van onze sponsors. Super bedankt voor jullie bijdrage!
  Ook dank aan Corné van den Herik, beveiliging, EHBO, Hart van Genderen en de toiletdames!

  Eén ding is zeker, met het 100-jarig bestaan gaan we het nog eens dunnetjes overdoen!

  Foto's en video's klik hier